Algemene voorwaarden

**Algemene Voorwaarden levenmetkoper.nl**

 

**1. Toepasselijkheid**

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, bestellingen en leveringen tussen levenmetkoper.nl (hierna "wij", "ons" of "onze") en de klant (hierna "u" of "uw").

 

**2. Bestellingen**

Door een bestelling te plaatsen op onze website gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Bestellingen zijn bindend en kunnen niet geannuleerd worden na bevestiging, tenzij anders overeengekomen.

 

**3. Prijzen**

Alle prijzen op de website zijn in Euro's en inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Verzendkosten worden apart vermeld tijdens het bestelproces.

 

**4. Betaling**

Betaling dient te geschieden via de aangeboden betaalmethoden op onze website. De bestelling wordt verwerkt na ontvangst van de betaling.

 

**5. Levering**

Wij streven ernaar om bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Vertragingen kunnen echter voorkomen, waarvoor wij niet aansprakelijk zijn.

 

**6. Retourneren**

U heeft recht op retournering van producten binnen 14 dagen na ontvangst, mits ongeopend en in originele staat. Kosten voor retournering zijn voor uw rekening.

 

**7. Garantie**

Wij bieden de wettelijk vereiste garantie op onze producten. Neem bij garantieclaims contact met ons op voor verdere afhandeling.

 

**8. Intellectueel eigendom**

Alle inhoud op onze website, inclusief afbeeldingen en teksten, zijn ons intellectuele eigendom en mogen niet worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming.

 

**9. Privacy**

Wij respecteren uw privacy en behandelen persoonlijke gegevens vertrouwelijk volgens ons privacybeleid.

 

**10. Aansprakelijkheid**

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade, verlies of letsel voortvloeiend uit het gebruik van onze producten.

 

**11. Toepasselijk recht**

Op deze algemene voorwaarden en alle overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing.